Kommunikációs stratégia vállakozásoknak

“Tudnod kell, melyik kikötő felé tartasz, mielőtt be akarnád fogni a jó szelet, mely odarepít.” – Seneca

Miért van szüksége egy vállalkozásnak kommunikációs stratégiára?

A kommunikációs stratégia elkészítése, fejlesztése egy komplex és összetett folyamat, aminek a végén mégis egy egyszerű és mindenki számára átlátható dokumentum, prezentáció készül el.

A kommunikációs stratégia hosszútávra szól, de a piac változásához jól alkalmazható elemeket is tartalmaz.

Meghatározza a márka, a termék, vagy a cég alap identitását, feltérképezi a piacot, a versenytársakat, pontosabbá teszi a célcsoportot, vagy a célcsoportokat.

Egy térképet ad a kezedbe, amelyet bármikor elő lehet venni, hogy újra ránézhessünk: ez a helyes irány.

Nekem nincs szükségem stratégiára, csak csináljatok valami jót, ami elad!

Gyakran tapasztaljuk azt, hogy egy részfolyamatra kérnek meg minket a partnereink. Ez lehet egy kisebb reklámfilm, vagy épp egy nagyobb kampány, vagy épp facebook üzemeltetés. Ugyanakkor amikor visszakérdeztünk a célokra, a célcsoportra, vagy hogy a megrendelt munka hogyan illeszkedik majd a cég eddigi kommunikációjához, akkor többnyire pontatlan válaszokat kapunk, aminek így pontatlan lehet az eredménye is.

Ilyenkor javasoljuk azt, hogy kezdjünk el egy stratégia mentén gondolkodni, készítsünk egy tervrajtoz, térképet, hogy igazán elégedett lehess a végeredménnyel.

Rendben, de mennyi ideig tart?

Egy klasszikus, mély elemzésekkel, akár piackutatással is kiegészített kommunikációs stratégia közel 3 hónapot vesz igénybe.

u

Gyorsabban kellene valami segítség?

Gyakran van így, ne aggódj, erre is gondoltunk!

Rendeld meg a Kommunikációs audit easy vagy a Kommunikációs stratégia light szolgáltatásunkat idén még kedvezőbb áron, vagy akár csomagban még olcsóbban!

AJÁNLATOT KÉREK

Mi történik ezután?

Varga Ildikó tanácsadó kollégánk felveszi veled a kapcsolatot 24 órán belül és egyeztet veled egy időpontot, egy online konzultációra, (ez teljesen ingyenes) ahol felméri az igényeid, és megbeszélitek a következő lépéseket.

Inkább telefonálnál?

Ha inkább telefonálnál hívd nyugodtan a +36 70 206 6997-es telefonszámot amit Varga Ildikó tanácsadó kollégánk fog felvenni és minden felmerülő kérdésedre készségesen válaszolni fog.

Stúdiónk

Bagi László utca 3

Kecskemét

6000

Lépj kapcsolatba velünk!